Двоен технологичен под

Двоен технологичен под
Дата на създаване : 2015-02-17 Прегледи : 720 Коментари : 0

Непрекъснат поток от информация, енергия, въздух, вода и топлина под „кожата“ на сградата – това е двойният технологичен под.
Целта му е създаването и поддържането на такава „кожа“.

Качество

Двойния технологичен под е плод на постоянно внимание и иновации и характерен елемент в промишления дизайн за последните 20 години. Благодарение на разработките в областта на прецизната климатизация и техническото охлаждане за търговски и промишлени сгради са разработени високотехнологични, надеждни и гъвкави решения.

Проект

Двония технологичен под е харктерна точка на съприкосновение между дизайн и технология. Благодарение на неговите характеристики, се моделира въз основа на конкретни статистически и структурни нужди, следвайки формата, създадена от дизайнера. По този начин, подът покрива сградата като втора кожа, допринасяйки към нейната красота и уникалност, но не като студена и изкуствена настилка, а почти като жива.

Структурата на пода позволява изграждането на всички инсталации, които представляват жизнените функции на сградата (електрически системи, електроника и електротехника, хидравлика и климатици) в пространството отдолу, оставяйки свободно творческо пространство за дизайнери и архитекти, осигурявайки на външния вид абсолютна елегантност.

В допълнение, двойния под позволява извършване на архитектурни конструкции и вътрешни реставрации и модернизации на сгради с висока историческа и художествена стойност, използвайки висококачествени материали, от уважение към оригиналната конструкция. Двойния технологичен под може гарантира не само изключително функционална и ефективна организация на пространството, но също така осигурява и възможност за бърза адаптация към промени, продиктувани от постоянното развитие на технологиите и на организационните потребности на работната среда.

Избор

Всяка среда има различни нужди, базирани на нейните функции и за повишаване на естетическата стойност. Поради тази причина, двойните технологични подове се предлагат в различни комбинации от материали и технически конструкции.

Етикет: Двоен технологичен под

Също в тази категория

Остави коментар

Captcha